Bilens bästa

Depå är varumärket som ser till bilens bästa och det breda utbudet av bilvårdsprodukter lämpar sig för både proffs och vanliga bilägare. Sortimentet innehåller svampar, borstar och dukar i olika material och med fin design.


Bildukar

Lyxigare bilvård

Depå Bildukar är en komplett uppsättning bilvårdsprodukter i bästa mikrofiber. Varje duk är framtagen för optimal polering, torkning och rengöring i bilens interiör såväl som på utsidan. Depå Bildukar skrapar inte lacken. De testas av experter och professionella bilvårdare.

Interiörduken rengör instrumentpanel och inredning. För glas och speglar finns en specialduk som putsar utan att lämna ränder. En tredje duk är framtagen för att torka och polera bilen utanpå.

Var hittar du våra produkter?

Våra produkter säljs på varuhusen runt om i Sverige. Vi hjälper dig att hitta det som ligger närmast.

Urval av produkter

Kontakta oss om ni är intresserade av att få mer information om våra produkter.

Kontakta oss

Supertorkduk

Supertorkduk

Bilsvamp mikrofiber

Bilsvamp mikrofiber

Bilvårdsset

Bilvårdsset

Interiörduk

Interiörduk

Fönsterduk

Fönsterduk

Supervante Mikrofiber

Supervante Mikrofiber

Bilsvamp

Bilsvamp

Insektssvamp

Insektssvamp

Sociala kanaler

Följ oss gärna i våra kanaler

Visst känns det mycket fräschare att göra rent i köket med naturliga produkter utan kemikalier? Hela vår historia började med en träborste och ett hjärta som klappade för miljön och i vår Natur-serie finns bland annat träborstar av bästa kvalitet och disktrasor med hög uppsugningsförmåga utan kemikalier. Naturligt rent!
Vem suckar inte över ingrodd smuts i grytor, gjutjärnspannor och på grillgaller? Med denna grytborste av FSC-certifierat trä och naturborst skrubbar du lätt bort smutsen med endast vatten utan att det blir repor. Snabbt, smidigt och miljövänligt!

#eko #nature #klimabolaget #frida #fsccertified
Finns det något härligare än att gå barfota på nytvättat golv? Med borste i finaste trämaterial och trasa av bomull ger du golvet kärlek på ett naturligt och skonsamt sätt. Sedan kan du njuta av helgen.
Mikrofiber i alla former! Mikrofiber har en unik förmåga att lösgöra smuts och suga upp vätska, utan tillsats av kemikalier. Hemligheten ligger i fibrernas utseende. För att uppnå bästa städresultat är kvaliteten på mikrofibern av största betydelse.

På Klimabolaget använder vi endast de bästa mikrofiberkvaliteterna till våra städprodukter. 

Våra produkter säljs i butiker  runt om i Sverige. Gå in på vår hemsida så hjälper vi dig att hitta den som ligger närmast.

#klimabolaget #frida #städa
På Klimabolaget började allt med en träborste. Bland våra produkter i finaste trämaterial finns traditionella skurborstar, diskborstar och penslar. Alla våra produkter håller högsta kvalitet!
I vår nyaste produktserie har vi valt att i möjligaste mån erbjuda produkter utan onödiga kemikalier och plastmaterial. Bland produkterna hittar du bl a disk- och skurborstar i kokos, diskhanddukar i återvunnen bomull, disk- och dammdukar i bambu samt träprodukter i högsta kvalitet.
Till toppen