Sortera & förvara

Frida hjälper till att hålla ordning och reda i hemmet. Sortimentet består av förvaringslådor i olika storlekar och färger, plastbackar med eller utan lock, flipboxar, sortimentslådor, plastkorgar och mer därtill.


Backar med lock

Back to
basics

Leksaker, textilier, skor, spik och skruvar, fotografier och mycket mer. Fridas plastbackar med låsbara lock är perfekta för allt man behöver skydda, sortera och förvara.

Plastbackarna finns i flera olika praktiska storlekar. Genom den transparenta ytan ser man tydligt in i boxen.


Stapelbara på höjden 

Förvara på
höjden

De stabila backarna blir perfekt förvaring i garderob, garage eller lager. De är stapelbara vilket är extra praktiskt i trånga och höga utrymmen.

Plastbackarna finns i olika format i svart eller transparent.

Var hittar du våra produkter?

Våra produkter säljs på varuhusen runt om i Sverige. Vi hjälper dig att hitta det som ligger närmast.

Urval av produkter

Kontakta oss om ni är intresserade av att få mer information om våra produkter.

Kontakta oss

Förvaringsback med lock

Förvaringsback med lock

Stapelback för förvaring med eller utan lock

Stapelback för förvaring med eller utan lock

Stapelback för förvaring

Stapelback för förvaring

Sociala kanaler

Följ oss gärna i våra kanaler

Visst känns det mycket fräschare att göra rent i köket med naturliga produkter utan kemikalier? Hela vår historia började med en träborste och ett hjärta som klappade för miljön och i vår Natur-serie finns bland annat träborstar av bästa kvalitet och disktrasor med hög uppsugningsförmåga utan kemikalier. Naturligt rent!
Vem suckar inte över ingrodd smuts i grytor, gjutjärnspannor och på grillgaller? Med denna grytborste av FSC-certifierat trä och naturborst skrubbar du lätt bort smutsen med endast vatten utan att det blir repor. Snabbt, smidigt och miljövänligt!

#eko #nature #klimabolaget #frida #fsccertified
Finns det något härligare än att gå barfota på nytvättat golv? Med borste i finaste trämaterial och trasa av bomull ger du golvet kärlek på ett naturligt och skonsamt sätt. Sedan kan du njuta av helgen.
Mikrofiber i alla former! Mikrofiber har en unik förmåga att lösgöra smuts och suga upp vätska, utan tillsats av kemikalier. Hemligheten ligger i fibrernas utseende. För att uppnå bästa städresultat är kvaliteten på mikrofibern av största betydelse.

På Klimabolaget använder vi endast de bästa mikrofiberkvaliteterna till våra städprodukter. 

Våra produkter säljs i butiker  runt om i Sverige. Gå in på vår hemsida så hjälper vi dig att hitta den som ligger närmast.

#klimabolaget #frida #städa
På Klimabolaget började allt med en träborste. Bland våra produkter i finaste trämaterial finns traditionella skurborstar, diskborstar och penslar. Alla våra produkter håller högsta kvalitet!
I vår nyaste produktserie har vi valt att i möjligaste mån erbjuda produkter utan onödiga kemikalier och plastmaterial. Bland produkterna hittar du bl a disk- och skurborstar i kokos, diskhanddukar i återvunnen bomull, disk- och dammdukar i bambu samt träprodukter i högsta kvalitet.
Till toppen